«

»

Valentýn ♥

♥♪Happy Valentine’s Day♪♥

SrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčko
Tak a je to tady. Zase po roce. Jako Vánoce XD. Určitě má každý na Valentýn svůj názor. Taky v každé zemi se slaví trochu jinak. Řekla bych, že v naší je to čistě svátek zamilovaných. Čili, dárky si dávají jen páry, co se mají rádi. Jiní zamilovaní ač platonicky či jinak, nemají šanci. Je to prostě tabu. Líbí se mi jak slaví Valentýna Japonci nebo i Angličané. Japonky (jak víme… v každém druhém anime to tam je) dávají na tento den jakémukoliv (nejlépe tomu, koho mají rádi XD) čokoládu (a nejlépe domácí). Holka, která nedá čokoládu je ostuda. Ať je to třeba i taťkovi. Je potom pěkné, když se o měsíc později role vymění. 14.března je v Japonsku tzv. Bílý Den, kdy zase chlapci obdarovávají děvčata nejčastěji kyticí, nebo nějakou drobností. V Anglii se zase o tento den posílají anonymní zamilované dopisy. Já se vám k něčemu přiznám. Nikdy jsem neměla kluka. Ale zamilovaná jsem věčně už od školky XD. Dokonce si pamatuju přesně jméno toho chlapečka ze školky XD. Takže jsem nikdy Valentýn neprožila. Ale vždycky jsem si to přála. I když jsem měla takových 9 let, tak jsem chodila do naší schránky se furt dívat, jestli mi tam náhodou někdo něco nevhodil. Dlouho jsem žila v takové naději. Dneska tam ještě něco je, ale už nejsem tak zklamaná jako minulé roky. Protože vím, že se nikdy v životě ničeho nedočkám. Chlapi jsou srababy a líní XD (já mám co říkat že XD). Proč já někomu něco nedám? Teď mám někoho ráda. Dokonce moc. Ale samozřejmě, je to jednostranně. Jsem dosti stydlivá a jelikož se to nehodí takovéto výpady, tak se do ničeho nepouštím i když bych strašně chtěla. Je to ubohé, zrovna na Valentýna „využít příležitosti“. Ti minulý mě vždy odmítli a já už se opravdu bojím něco uboze zkoušet. Moje sestřenka se rozhodla tohoto Valentýna se svým klukem slavit po japonsku. Čili, jak jsem říkala, udělala doma čokoládu a dneska ho tím obdaruje. Strašně ji závidím. Taky bych to chtěla někdy zkusit i když vím, že se to nikdy nestane.
No tenhle článek se jaksi zvrtnul do pesimistického vylívání, takže něco veselejšího XD. Dostala jsem vlastně dneska něco od taťky a to byl můj první dárek od někoho na Valentýna XD. Dostala jsem v úplně krásné krabičce čokoládu Lindor, kterou mám nejraději. ŠVÝCARSKOU čokoládu XDD.
Srdíčko
1
Srdíčko
2
Srdíčko
3
Srdíčko
4
Srdíčko
No tak alespoň něco, že ^^ Mě se strašně líbí ta krabička a ta čokoláda je úplně výborná. Ty třpytivé kamínky♥ ^^. Vidíte ale, že tenhle svátek zcela podporuji. Nejsem ta, která ho nesnáší, protože mě se nepoštěstilo. Mám na tom ráda právě tu lásku a tak ^^. Musí to být moc hezké v tento svétek obdarovat někoho koho člověk miluje… Ách… No! Ehm! XD
Takže těm, co mají s kým prožít Valentýna, tak přeji ať si ho užijí se vší parádou ^^ Moc vám to přeju! ^^
SrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčkoSrdíčko
Srdíčko
Srdíčko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *