«

»

Divadlo: Škola základ života

Jakožto divadelní nadšenec jsem opět byla na divadelním představení ^^. V tomto školním roce jsem chodila na školní předplatné do divadla a zrovna na tohle představení jsem byla nemocná. A nehorázně mě to mrzelo, protože si to všichni pochvalovali a těšila jsem se na toto představení nejvíc ze všech. Najednou mi ale babička volá, že ji odpadla kamarádka na divadlo a že jde Škola základ života!!! No mé štěstí neznalo mezí!XDD Samozřejmě, že jsem hned přijala a byla jsem strašně šťastna! ^^
Se studem se přiznám, že filmovou verzi jsem viděla jen letem světem. Ale tak nějak zhruba vím vo co tam jde XD. Ale řeknu vám, že mě toto představení hodně zklamalo. Měla jsem velká očekávání asi XD. Připadalo mi to všechno… takové hodně přitažené za vlasy a trošku šílené. Bylo to proloženo písničkami a tancováním, takže mi to připomínalo trochu muzikál. Herci hráli žáky jako kdyby měli něco v gatích a holky byly uvřeštěné a to byly jenom dvě. Jako asi tak, jasně byla tehdy jiná doba, to já vím, ale tenhle humor mi připadá spíše úsměvný než za břicho popadající XD.
Taky jsem čekala, že tam uvidím svého oblíbeného herce Krále. Je vždy obsazován do vtipných rolí a zvládá to naprosto bravurně, tak v tomhle představení jsem ho brala jako samozřejmost. Ani tady se neukázal.
No půjdu se co nejdříve podívat na film, abych zjistila jestli jsem tak blbá a nemám krásný český smysl humor ve vínku XD.
No i když jsem nebyla z představení 2x nadšená, tak jsem byla ráda, že jsem alespoň navštívila zase moje milované divadlo ^^. Líbí se mi, jak je prostorné a strašně mě baví o pauzách se procházet po tom prostoru a koukat z okna na centro Zlína. Mám obecně ráda velké rozlehlé prostory, proto se mi velmi líbí nynější prostory Animefestu XD.
No a co mě taky samozřejmě na divadle baví je, že se všeci vyšňoří!!! XD Vždycky se o to nějak pokusím taky, ale spíše pak samozřejmě hledím na ostatní co mají na sobě XD. Protože alespoň to divadlo je příležitost, kdy si vzít něco opravdu hezkého, když je to škoda nosit ve všední den ^^.
Nevím, jestli se tedy v další nejbližší době do divadla dostanu… Asi pak až na předplatné ve škole ^^. Ale nejsem si jistá, protože již máme řečeno jaké hry budou v příštím předplatném a nic z toho mě nějak nezaujalo… Vypadá to na samé vážné hry! No nic, alespoň nebudu muset číst povinnou četbu, kterou tak „miluju“ XD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *