«

»

Zbytek dovolené!

Z dovolené už jsem se vrátila před týdnem, ale ten následující týden byl tak nabitý a jaksi stresující, že jsem neměla pořádně čas T.T. Ale ten čas je samozřejmě tu! ^^ Ovšem druhý týden dovolené jsem si neužila tak jak jsem si představovala. Mamince totiž křupla záda na lodi (3 velké vlny a je to) a tak jsme se museli o ni starat a pořád ji vozit do nemocnice. Alespoň už přesně víme cestu XD. Takže i když loď nakonec jela, tak nám zase nejela maminka, čili výlety byly jen letmě a k večeru. No ale i tak bylo pár světlých chvilek ^^.
Pitný režim je v horku opravdu důležitý! Myslete na to! V Chorvatsku velmi populární neperlivá (nagazirovaná) voda je Jana. A je opravdu dobrá! Ta „lahvička! vypadá male, ale je v ní 5 litrůvody a pěkně těžkých! Stejně jsem ji pila jenom já, protože naši radši chlemtaj pivo a travaricu XDD.
A jaké ovoce je nelepší v létě??? No samozřejmě melounééék! ^^ A pěkně vychlazený! Někdy to bylo jediné co jsem za celý den snědla a úplně to stačilo XD
V Česku mi bylo řečeno že to u nás je, no já to nikde ještě neviděla. Milku naprosto miluju a zmrzlinku z toho jsem si nemohla odpustit! Byla tak dobručkááá ^^♥
FEDERER VYHRÁL WIMBLEDON!!!!!! Cháchááááááááááááááááá Švýcarsko je prostě nejlepšíííí!!! ^^ Natrhl Anglánovi zadek!!! XD Ano, ano můj tatínek je velký fanda tenisu a tak sleduje skoro každej zápas a tohle mu nemůže ujít! Seděli jsme u toho celá rodina (i maminka, když byla ještě zdravá) a byl to teda hooodně napínavý zápas! Strašně se mi líbí jak Federer má během zápasu takový prostě neutrální výraz a když vyhrál tak se konečně usmál ^^. To je tak miléééé! ^^ Prostě Švýcarsko je nejlepší! Lichtenštejnsko mu fandilo co jí síly stačily XD. A když vyhrál, skákala na židli XD. Velký bratr je nejlepší ^^.
Parkovací lístek u nemocnice. Za parkování se totiž platilo a to já nemám ráda XD. Respektive to, že vždycky si dojedu k té budce moc daleko a pak nedosáhnu na čudlík XD. Ten samý problém mám i na celnici apod. XD Ty lidi za mnou se musí hodně smát, když jenom vidí z okýnka šmátrající ruku natahující se po čudlík XDD. Nakonec se musím vždycky poníženě odpásat, otevřít dveře a vystoupit… Když tomu chlapovi platím tak se mince málem rozsypou na zem… No je to sranda todleto XD.
Jeden podvečer jsme byli v CakeShopu Sweet Dreams!!! ^^♥ Byli jsme tam i minulý rok a tam jsme se těšila snad nejvíc z celé dovolené XD. Jááá miluju zákusky a dortíky ^^. Vždycky… Na oslavách když je nějaký dort, tak si vždycky přidám XD. Potom.. tak vypadám no… Když ale ono je to tak dobručké!!! XD Ta mistička dole na druhém obrázku je plná čokolády! A ta mistička byla taky jedlá samozřejmě XD Chtěla bych mít toho nekonečně mnoho a jíííst a jííst… Dokud bych nebyla plná ^^
Teďka něco na zvednutí žaludku XD. Pan domácí nám na závěr dovolené udělal ryby a … oliheň? Prostě chobotnicu…. Já ji zkusila, ale byla hnusná. Chutnala mi jako játra… Ale ty ryby byly strašně moc dobré! Nejvíc mi asi chutnala ta propečená kůžička XD. To mám ráda vždycky i u kuřete XD.
Ranní moře před odjezdem ^^. Vždycky těsně před odjezdem jdu k moři se s ním rozloučit. Ráno je vždycky tak klidňučké… jako olej XD. Na dovolených vstáváme vždycky tak nějak až v 10 či 11 (tož prázdniny neee?? XD), takže když jsme vstávali v 6, tak vždy před odjezdu vidím ranní moře poprvé. A taky jsem teďka rozjímala a odpočívala před dlouhou cestou řízení. Ano tentokrát žádná střídačka a řídila jsem celých 12 hodin. No nechtějte mě vidět hned po příjezdem domů XD.
I když byla tato dovolená trochu více problémová než odpočinková, tak bych se tam i vrátila ^^. Protože když jsem se vrátila domů, zavalily mě problémy s prací (kterou jsem nakonec ani nedostala) a další problémy, že jsem kňučela, že u toho moře nebylo zas tak blbě XD. Sice je to z dálky ale omluvte můj rozškňůřený obličej, foceno proti sluníčku XD. A opálená vypadám divně… Ale vždycky se pak těším až se začnu loupat XD. Baví mě to odrypávat XD. Akorát musím s nějakým focením cosplaye počkat až vyblednu trochu… Lichtenštejnsko bylo na dovolené u moře není argument pro nošení cosplaye XD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *