«

»

Volby

Volby, volby, volby. Všichni o tom kecají, je toho plná republika. Upřímně. Mě je politická situace úplně šumák. Z politiky v OSZ jsem dostávala samé blbé známky, naprosto jsem si to nedokázala zapamatovat. Mě stačí, že vím kdo je prezident a nějaké známé jména o jejíchž funkci nemám ani páru. A stejně si říkám, stejně lidi kteří se o politiku zajímají, tak stejně jen prskají a nadávají, takže mě se nějak nechce rozčilovat XD.
Letos jsem ale šla poprvé k volbám. Proč? Protože kandiduje Okamura ^^. Mňo, ano… Dalo by se říct že ho volím i vlastně z toho otaku hlediska, ale! Četla jsem jeho knížku a byla na talkshow s ním a opravdu na mě udělal velmi dobrý dojem. Myslím, že je to jeden z mála lidí, co to má v hlavě v pořádku a nežene se za prachama. A tím opravdu říkám že MYSLÍM, ne že to tak JE. Nevím, co všechno dělá, ale věřím že je to velmi poctivý člověk ^^. A… safra založil nám Lolita obchod, tož nevol ho! XDDD Mám díky němu tolik jahůdkového nádobíčka! XD
Docela mě udivilo, že volí do Senátu. Vždycky totiž prohlašoval, že se do politiky nikdy nechce plést, aby nebyl v novinách a ty jak moc dobře víme, by z něho né vždy udělali dobrého člověka. Odůvodnil to tak, že už se nemůže dívat na současnou politickou situaci. Má spoustu příznivců, kteří mu věří a fandí, tak se asi na to cítil. Docela mě taky udivilo, že se rozšířily i petice na to že by mohl být Okamura prezidentem XD. Sice se mi to zdá hodně nereálné, ale tož podepsala jsem to přímo v jeho obchodě v Praze ^^.
Do Zlínského zastupitelstva jsem zvolila Nestranné, protože jsem nestranná i já XD. Nevěděla jsem koho… Ale tak neutralita a nestrannost vítězí, že ano Švýcarsko? ^^ Tož tak… Ano mám k této velmi důležité celostátní akci takový velmi laický pohled, že volím někoho aniž bych měla do detailů prošpikované, co slibují, co udělali, co chtějí dělat, jací jsou atd… Ale mě je to úplně fuk… Vím že jsem zas tak blbě nezvolila a lepší, než aby dali můj hlas nějakému volovi XD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *