«

»

Prosincové události

Po focení Tokiko jsem tento prosinec neměla nááprosto vůbec žádnej čas. Dneškem mi to nějak skončilo (ještě zítřejší vánoční besídka, ale tož to se nemusí nic učit XD).
Letos… byla má premiéra… Čeho? Jsou Vánoce a já jsem naprosto na dně s penězma! Naprosto! Nikdy se mi to nestalo, protože jsem již od září začala nějak ekonomicky šetřit na Vánoce, abych nějakou tu tisícovečku měla. Ale najednou se všechno vypařilo jako lusknutím prstů… A já si toho uvědomila až v prosinci, když jsem čuměla do své prázdné kasičky.
„No dopr….. Co budu dělat?!?!?“
A tak jsem začala si začala prokřupávat prsty a mozek, abych vymyslela pro každého nějaký handmade dárek. Všem kterým jsem si postěžovali, mi tvrdili, že je to lepší než kupovaný dárek, páč je to více od srdce. To sice ano… Jsem téhož názoru, taky mě více dojme, když někdo pro mě něco vytvoří. Ale pro mě je to ponižující z toho důvodu, že já jsem k tomu byla finančně donucena T.T. Proto s toho nemám dobrý pocit. Tahle situace se mi nepodobá. Předchozí roky touhle dobou jsem měla již vše nakoupené, hezky zabalené a už si ani pořádně nepamatovala, co komu dávám XD. O Vánocích jsem jen popsané dárečky chňapla a obdarovávala. Teď to tak vidím, že dárek budu vyrábět ještě den před předáním XD. No… všechno je jednou poprvé XD.
Tento čas mě ale začíná víc a víc přesvědčovat, že už nejsem dítě. Mé nadšení pro Vánoce jsou stejné. Ovšem lidi už ke mě nemají ten vztah jako děcku XD. Jako nedivím se jim, že. Mám na to věk. Ale trochu mě zaráží, že mě spíše neznají XD. Že i přes svůj občankový věk jsem pořád ještě děcko! A co se nestalo… Já letos nedostala Mikuláše T.T Poprvé v životě! A taky adventní kalendář, který tak miluju nemám T.T
„Však už jsi velká koza, tak co by jsi dostávala… Děcka už určitě taky nedostanou. Jednou to musí skončit.“řekla rozumě mamka a já jsem teda tak nějak pokývala hlavou.
Druhý den ale dojdu do školy a dovím se, že jsem jediná, která letos Mikuláše nedostala. To mě opravdu dojalo XD. Teprve v ten moment jsem si připadala jak nějaký trapný dospělák, úplně vyčleněná ze společnosti XD.
Avšak… ještě že mám svou slovenskou (nyní bydlící u nás ve městě XD) babičku, která sice později, ale přece mi Mikuláše doručila ^^. Jak já skákala radostí!!! Ono mi nejde ani moc o ty sladkosti (jen malinkóóó… XDD), ale o ten pocit právě. Někdo nenávidí být dítětem a chce se co nejdřív tohoto všeho zbavit, já ne.
Takže dostala jsem balíček ^^
Štve mě, že ten sníh slezl… Mám teď dojem, že je podzim… Ale bylo to krásné, když všechno bylo tak ňáderňounké… Když je sníh fuč, tak jsem dostala se zase podívat na Kanon, tak si to alespoň tím vynahrazuju ^^.

Naše ranní zasněžená ulice ^^. Jak mi to všechno připomíná dětství ^^. Omlouvám se, že nemám denní fotku… Ono mě to napadlo zrovna prostě když jsem šla ráno do školy (na 7. hodinu, abyste pochopili tu tmu XD)
Jednu hodinu v semináři ajiny jsme na pár minut šli stavět ven sněhuláka! Byla soutěž o to, kdo ho bude mít rychleji a hezčeji postaveného. Myslím, že náš byl bezkonkurenční XD. Ale ze sněhu byl prašák, takže to moc nešlo… Ale byl to můj první sněhulák za tento rok ^^ Já se teda osobně, modlím aby ještě v lednu nasněžilo…
A nyní se vám strašně pochlubím… Tento prosinec jsme se sešli (naše trojka) u Sovičky (Marťa XD) a Ríša donesl jejich čokoládovou fontánu!!! Nakoupili jsme tabulky, čokolády, které jsme rozpustili, nalili do fontány a nakrájeli banány… TOHLE JE SMYSL MÉHO ŽIVOTA!!!! Neomezená čokoláda!!!! Bude to znít jemně úchylně, ale byl můj sen strčit jazyk nebo celou hubu do proudu fontány. Já si to tady splnila! Aaaaaach…♥Miluju čokoládové fontány… Mám na ni chuť zas, když se na ten obrázek tak dívám.. XDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *