«

»

Inu, jsem vysokoškolačka ^^

 

Dosud jsem se tady nějak nezmínila, jak míním po maturitě pokračovat ve studiu. Jelikož, nyní už se nemám nějak za co stydět, tak vám povím, co se stalo a jaká je aktuální situace.
Na výšku jsem samozřejmě chtěla (aji se to ode mě nějak očekávalo, když dělám ten gympl), ale vůbec jsem si nevěřila, že mě nikde přijmou. No mé obavy se naplnily. Poslala jsem 5 přihlášek a ani jedno přijetí. Ano, jsem debil. Mimochodem všechno to byly obory Angličtina a Japonština. Vím, že Japonština je těžká, ale byla jsem na to připravená. No, testy jsem dala na jednu japonštinu v Brně a angličtinu zde ve Zlíně, nepřijali mě kvůli nedostatečné kapacitě oboru. No takže se posílaly dvě odvání. V Brně mě to nevzali, a protože se léto už chýlilo ke konci, tak už jsem házela do luftu i ten Zlín a přihlásila jsem se do pomaturitní jazykové školy. Už jsem se tam docela i těšila, když v tom mi přišel e-mail, že se má do Zlína dostavit k zápisu! No naprosto vůbec se mi tomu nechtělo věřit. Připadalo mi to absurdní! Já jsem se už dávno na to vykašlala a nepovažovala se jako vysokoškolačku, už jsem byla smířená, že mě to čeká příští rok. A najednou je všechno jinak. Potěšilo mě to a zároveň vyděsilo zároveň. Včera jsem byla na zápise a po něm mi zůstal jen pocit vyděšenosti XD. Inu… Jestli se dožiju letního semestru, tak to bude opravdu zázrak XD. Bojím se toho hodně a vlastně nic nechápu… Ale jsem připravená bojovat! Vím, že první semestr bude ten nejtěžší. Stejně jako první půlrok na gymplu. Snad to zvládnu i s tím, abych ušila ještě jeden cosplay, co bych chtěla na podzim udělat. Nechtěla bych se zase cosplaye vzdávat, jak u maturity. No uvidíme, jak to budu zvládat. A taky uvidíme, zda je vysoká škola můj hrníček kakaíčka.

Takže oficiálně jsem vysokoškolačka na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, obor Anglický jazyk pro manažerskou praxi! Těší mě XD
(stará fotka, ještě z dob kdy jsem měla dlouhé vlasy… vyhrabala jsem ji, protože se mi zdá, že tam vypadám trochu dospěle XD Jako… jahůdková vysokoškolačka! XD)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *