«

»

Vocaloid3 – SeeU (TroubleMaker ver.) Cosplay

Untitled 2 Tak tenhle kostým nebyl vůbec plánovaný a řekla bych, že byl až spontánní. Poprvé jsem viděla SeeU v tomhle oblečení v TOMHLE videu, kde tančí na svou písničku ARIRANG. Tu písničku zbožňuju, jen tak mimochodem XD. Původní plán byl, že se naučím i ten taneček a udělám video i v tom oblečku a tak. Po tom, co jsem obleček udělala jsem zhodnotila, že je moc krátký a takový… sexy… a já se moc stydím na tohlensto XDDD Takže jsem skončila jenom u cosplaye samotného. Nevadí mi to ale. Stejně ten taneček se mi zas tak moc nelíbil. Mám radši to, tak na to tancuje v TOMHLE videu, ale to není naučitelné.

 Proč se ale jmenuje tahle verze TroubleMaker? Protože si myslím, že se stala známou právě kvůli TOMUTO tanečku, kde SeeU a SeeWoo tancují na tuhle písničku. Je to takový více párový cosplay… Jak já bych ráda měla svého SeeWoo k tomuto cosplayi a zatancovala si TroubleMaker sestavu… Safra sexy, ale prostě mě to láká si takhle vyhodit z kopýtka XDDD

 IMG_0154

Pro tento cosplay jsem se taky rozhodla, protože jsem měla spoustu černé látky a chtěla jsem je na něco využít. Jen jsem koupila zip a stuhu. A tenhle cosplay vypadal jako málo finančně náročný, tak jsem si řekla, že na konec celého roku 2013 to není špatné. A hlavně jsem taky nikde nezveřejňovala progresy nebo nikde jsem nerozkřikovala, že něco takového chcu dělat, protože jsem chtěla, aby to bylo něco jako překvapení ^^.

 

IMG_0156

Střih těchto šatů byl tak lehký, až jsem se smála. Kraje sukně mají odstávat do strany, tak jsem je udělala tak nějak přísně v bocích kosené, aby to udělalo takový efekt.

 

IMG_0159

Přidán límec, který bych asi nejtěžší část celého kostýmu (a aji jsem to očekávala). Upřímně jsem ho mohla udělat větší, ale dalo se to s tím užším nějak zvládnout, tak jsem to nechala.

 

IMG_0158

A aby límec stál, tak jsem dovnitř vložila pruh tvrdého papíru. Nevýhodu to má takovou, že ten límec nemůžu namočit XD

 

IMG_0160 IMG_0161 IMG_0163Teď přišlo na řadu našívání tří pruhů červené stuhy na konec šatů. A co se nestalo? Ony stuhy sukni hezky zpevnily a tím pádem mi stála do boků a udělala přesně to co jsem chtěla ^^.

IMG_0150

Na zipu mají takový podivuhodný křížový znak, který jsem teda vždycky viděla jen z dálky, ale pokusila jsem se ho nějak věrohodně překreslit. Vždycky jsem měla ráda geometrii, jsem si ji alespoň hezky zopakovala ^^

IMG_0164

Jednotlivé čásy jsem pak přenesla na moji kamarádku tvarovací hlínu pro děti. Na každý kousek jeden, rozhodla jsem se, že to bude takové akční 3D XD

2013-12-24 12.56.01

Pak jsem části nabarvila. Ta červená byla docela fuška. Nemohla jsem najít pěkný odstín, nechtělo se i kupovat novou barvu… Mňo není akurátní, ale tak jde to XD

DSC_0014

DSC_0009

No a všechno je spojeno zipem a je to ^^. Přišitý ještě malý proužek stužky na hruď. Musím říct, že se to docela blbě zapíná, protože musím strašně opatrně chmatat na ten křížek. Je moc křehký, už jsem ho několikrát lepila.

Paruka

DSC_0001Protože tady nemá SeeU své ouška, musela jsem použít jinou paruku než tu, kde mám ty uši přilepené. Zrovna se mi ale hodilo to, že jsem měla paruku na mou Chitose Yuu a na obrázcích má SeeU ty vlásky takové více světlejší. Takže jsem ji použila. Na Vánoce jsem si přála takové ty vlasové houby na drdol a pomocí nich jsem na paruce vytvořila dva veliké drdůlky.

 

Boty

???????????????????????????????

 

Co se týče noh, tak ty jsem odflákla. Upřímně se mi nelíbí ty bílé nadkolenky, které jsou v originále, proto jsem je změnila na černé a ty černé sandálky (sandále a ponožky?! vážně?!) jsem změnila na moje černé lodičky na pásek.

S výsledkem jsem docela spokojená, ale nejsem si jistá, jestli to někdy vytáhnu na con nějaký. Je to fakt krátké XD. Možná jenom kdyby po tom byla poptávka, ale tak sebevědomá co se týče mých noh nejsem. Pšššt… fotky jsou něco jiného XD. Přemýšlela jsem nad nějakýma ateliérovýma fotkama s tímto cosplayem… ale uvidíme.

 

New Year

-photo by Richard Adámek (alias poprvé foťák v paprčách XD)
– fotky zobrazíte pravým kliknutím a zobrazit na nové kartě
-Zajímavost: V té sklence je ocet, né víno XD (zapomněla jsem ho doma a našli jsme v kanceláři jen ocet…)

Sexy Red

 -photos by Jan Ondráš
– vyprávění o tomto focení ZDE
– fotky zobrazíte pravým kliknutím a zobrazit na nové kartě

_D7K2175Vp_D7K2212_D7K2232_D7K2266_D7K2282_D7K2285_D7K2344_D7K2387_D7K2411_D7K2437

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *