«

»

♥~Nayuki Minase Cosplay~♥

Můj první skutečný cosplay, dalo by se říci XD.
Nayuki jsem si vybrala, protože je strašně úžasná XD. Anime Kanon miluju kvůli naprosto úžasné grafice a poklidném melancholickém příběhu. Při dívání se na něho mě opravdu popadá ohromná zimní nálada a měla jsem tu čest, že na tohle anime jsem narazila zrovna v zimě, takže jsem byla hozená přesně do období a nálady ^^. A proč jsem si právě vybrala Nayuki? Protože mi připadala z celého anime jako nejroztomilejší a nejňuňajší ze všech dívek i když je tam považována spíše jako vedlejší postava. Máme toho spoustu společného ^^. Obě naprosto milujeme jahůdky (já si ale neplcám jahodový džem na rýžu…) a taky spíme velmi dlouho XD. Taky obě sdílíme onu vášeň k roztomilým věcem a taky alergii na kočky XD (a obě je tak moc chceme poňuchňat a nemůžeme T.T). Taky obě rády pojmenováváme všechno roztomilé (jako Nayuki si pojmenovala kočičky na svém županu XD). Jediné v čem jsme odlišné je její sportovní koníček a to běh. Já běh nesnáším, ale Nayuki fandím moc XD. Nikdy bych dobrovolně neběhala ani kdyby mi za to platily… No dobře, kdyby mi dali nějakou dobrou částku za co bych si mohla nakoupit spoustu věcí, tak bych jim popoběhla XDDD.
Nevěřím si ale tak ještě v šití a tak jsem se hodně dlouho rozhodovala, jak k němu přijdu… NAVIKA nakonec byla jasná volba! Švadlenka mezi cosplayery velmi již známá, protože šije naprosto předpisově a úžasně. Za její práci jsem jí strašně vděčná a jsem strašně šťastná za to, že to udělala tak perfektně! Domluva úžasná, protože žije nedaleko ode mě, tak předání bylo díky jejímu manželovi a tudíž bez poštovného. Ale ta cena… No není to nejlevnější, ale musím uznat že peníze opravdu odpovídají kvalitě kostýmu.
Paruka byla má premiéra koupaná e-baye. Špatně jsem ale hledala a objednala jsem zbytečně drahou a ještě nebyla takové barvy, jako byla na obrázku XDDD. Příště si dám většího bacha… Takže se omlouvám za mou modrou zářivou kebulu…
Premiéra čoček. Zvolila jsem ColorVue Big Eyes, naprosto úžasný zvětšovací efekt a nemůžu si je vynachválit ^^
Nic více vám nemohu povědět ^^
~Nayuki and her friend Keroppi~
– by Gorthaur
– foceno na AF
– vím, že tohle anime se odehrává v zimě, ale myslím že to není tak špatný kontrast barev ^^
~Nayuki in front of the church~
– by Yuri
– foceno na AF
– s čerstvě koupenou jahůdkou a na závěr se sestřnkou, která šla za Misu
~Garden Nayuki~
– by My Brácha XD
– foceno hned po AF
– jemně se povedli, tak jsem se rozhodla je sem dát ^^

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *