«

»

HetaDen 2012

 O Hetadnu jsem tu mlela už v souvislosti s výletem v Praze a nyní je to za mnou! ^^ Tak jsem se na tento den těšila a noc před oným dnem jsem byla strašně nervózní. Je to totiž něco co jsem nezažila. Něco mezi Animefestem a malým Zlínským srazem. Pro některé by to mohlo být jako normální sraz, pro mě je to okořeněno tím velkým výletem do Prahy ^^.
A jak to tak samozřejmě bývá, když se člověk moc těší tak se vždycky něco pokazí. V tomhle případě se to povedlo. Nikdo samozřejmě za to nemohl. Viníkem bylo počasí. Zrovna na Hetaden se počasí rozhodlo že bude pršet, mrznout a následně sněžit. Miluju sníh, jsem ráda když sněží. Ale když jsem na to připravená…
Ale i přes počasí jsem si Den Hetalie užila! Díky lidem se kterýma jsem jela a taky lidem, které jsem potkala^^. Tak jdeme na to! ^^
Vyjeli jsme velmi brzo ráno vlakem. Velmi vražedná hodina, nikdo nebyl vyspaný takže i přes to, že jsem na začátku překypovala energií a humorem, tak mě ospalá atmosféra přemohla a zapichla to taky XD. Když jsme dorazili do Prahy rychle jsme spěchali se ubytovat (díky kamarádovi Laďovi jsme měli celý studentský pokoj k dispozici) a hlavně převléci do kostýmů. Vzhledem k ročnímu období jsem si vzala klasické Lichtenštejnské šatičky a po punčocháčema jsem měla ještě silonky navíc a košulu pod šaty… Ani to mi vůbec nepomohlo a mrzla jsem xD.
Když jsme se ustrojili frčeli jsme na Václavák a jako fakt jsme frčeli XD. Měli jsme totiž zpoždění a i když jsme dorazili na místo, tak sama organizátorka tam ještě nebyla XD. V tu dobu už sněžilo. A nyní počalo nekonečné klepání kosy, stání a čekání na opozdilce. Když organizátorka Rowan a Yami dorazili usoudili, že lepší bude čekat alespoň v podzemí metra i když tam byla kosa taky.


Klárka jako malá Anglie! Byla NAPROSTO K SEŽRÁNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥ Celou dobu jsem měla chuť umačkat, zapakovat a odvést sebou domů XD. A měla napečené sušenky! Sice každej (včetně mě) byl velmi nejistý, zda si má vzít či ne, ale nakonec byly strašně dobručké ^^ Všechny se snědly!
Můj velký bratr, který je otužilý od pobíhaní v Alpách v krátkém rukávu XD. Ano i zde jsem měla Švýcarsko a jím byl Dominik ^^. Chtěla bych mu poděkovat, že do toho šel a pogratulovat mu u parádnímu roleplayingu! I když tam Lichtenštejnsko skákalo lidové tanečky, které ji a Francii učila Anglie na zahřátí, tak s neutrálním výrazem to všecko sledoval se založenýma rukama i když ve skutečnosti je furt vysmátý jak lečo XD. Postaral se o svou sestřičku ^^. A děkuji moc Anglii za naučení nějakých těch prvků lidových tanečků! Škoda, že to není natočené, protože jsme tam jediní jak blbci skákali, ale bylo nám pak větší teplo! XD

Tahle skupinovka není ode mě, ale musela jsem ji sem dát ^^. Sešlo se nás tedy méně, než jsem čekala, ale i tak je to velmi dojemné tato fotka XD.

A jsme v teplíčku ^^. Kvůli počasí teda padlo focení na Vyšehradě, což mě mrzelo asi nejvíce. Měli jsme v plánu natočit na Hetadni video, ale počasí všechno pokazilo a taky kamera se úspěšně zapomněla na pokoji… XD V tělocvičně jsme si zahráli kvíz, kde naše skupina byla na poslední místě XD. Bylo to takové, kdo se dřív přihlásí ten odpovídá. A já mám zrovna takovou blbou povahu, že i když jsem to věděla tak jsem se první podívala, jestli už někdo zvedl ruku a většinou byla většina lidí rychlejší než já XD. Jooo kdyby to věděli mí kolegové ve skupině, tak by mě asi ušlapali XD.
Tohle je vlastně celá naše skupinka ve kvízu. Potom jsme tak i zůstali ^^. A tady jsou asi vlastně vyfocení všichni Hradišťáci, se kterýma jsem jela ^^ Dominik (Švýcarsko), Laďa, Týna či Taya (mladá Francie), Klárka (mladá Anglie) ^^
A aby se jen nesedělo a nenudilo tak jsme si rozhodli zahrát Partičku XD. Zjistila jsem, že jsem v tom naprostý debil a neumím to (jen jsem jim to naprosto pokazila T.T), ale ostatní byli úžasní ^^. Bylo to moc zábavné to sledovat a ještě je to i natočený XD. A Amerika se chovala naprosto jak Prusko! Alespoň vůči mě… T.T XD
Fotka od Rowan s bráškou, která se mi moc líbí ^^

Taky bych ráda poukázala na velmi roztomilého plyšáčka Anglie, kterého jsem mu vždycky ráda pohlídala ^^

Asi nejlepší Frukovní fotečka ^^. Ty Taya s Klárkou byly strašně moc roztomilé!!! ^^♥♥♥
A… musím se pochlubit… Ten kostým co má na sobě Francie je by me XD. Požádala mě o to o prázdninách a na konci prázdnin jsem ho stihla udělat. Taky mi při tom pomáhala ^^.
Tady jsem si dovolila před předáním se vyfotit jako velmi sexy Francie XD. Přírodně mám vlnité vlasy, takže když je mám tak krátké, tak by se dalo říci že nemusím mít paruku XD. Nejsem ale tak perfektní Francie jako Týnuška ^^ Pochlubila bych se vám dříve, ale Týna chtěla udržet tenhle cosplay v tajnosti do Hetadne ^^ A řeknu vám… nesnáším brokát…XD
A za ušití takového cosplaye, jsem dostala od Týnušky tenhle nádherný portrét s krásným věnováním v zadu!!!♥ Je strašně talentovaná, já bych něco takového nikdy nenakreslila a strašně jí za to děkuji… Když jsem to uviděla, tak jsem věděla přesně že jsem to já a přesně z jaké fotky to malovala XD Ty oči mě úplně fascinují… Naprosto nádherné a mockrát děkuji ^^
No ale přejdeme opět k programu XD. Pak jsme si všichni účastníci zahráli velmi zábavnou hru! Každému plcli na záda lísteček. Buď byl člověk země nebo nějaká osobnost. Lidi měli chodit a ptát se ostatních na otázky o sobě a tím zjistit, kdo jsou. A následně se spárovat se zemí či osobností ke které patřil. Vždycky jsem se modlila, abych byla nějaká země, protože jsem naprosto dutá a i kdyby mi napovídali sebevíce, tak já to neuhodnu xD. Jednou jsem byla Matyáš Korvín a uhodla jsem jen když mi řekli jeho křestní jméno XD. Jinak co všechno dělal to mi nic neříkalo XD. Ano! Jsem blbá! XDD
No a krátce po tom jsme se rozhodli jít domů. Rozhodli jsme se, že si zajdeme někam na jídlo a pak na film. A hlavně se převlečeme, protože nám byla v kostýmech (až na Švýcarsko…) zima.
Na pokoji jsem si stihla ještě zbagrovat svůj oběd, který jsem myslela že si sním odpoledne. Chtěla jsem poprvé vyzkoušit mou novou bento krabičku, kterou jsem si v Praze koupila ^^. Ve spodním patře jsem měla nudle s gyrosem (který mi zbyl z večeře…XD) a nahoře jsem vmístila 3 onigiri. I když jsem to do sebe na pokoji cpala, tak jsem to asi neměla, protože všichni se na mě tak divně dívali XD.
Útokem jsme vzali obchodní centrum Flora a konkrétně jsme před filmem se uhnízdili v obchodě Butlers… To je tak úžasný obchod!!! Tu Švýcarskou deku jsem měla takové nutkání si koupit!!! Na Fondue jsem teda neměla, to bylo moc drahé…Ale strašně rozkošné… Do teď si to vyčítám, že jsem tu deku nevzala T.T Po filmu totiž byli obchody už zavřené… Ale všude ve Floře měli strašně krásné obchody! Tam bych se opravdu nebála chodit nakupovat nějaké dárky pro nejbližší!


A teď kino!!!! Šli jsme do Imaxu a řeknu vám… TO BYLO PLÁTNO JAK KRÁVA!!!!! Tak velikánské plátno jsem nikdy v životě neviděla, to bylo veliké jak naše škola (naše škola je malá… XD)!!! A ještě k tomu to házelo docela 3D efekty! Nejúžasnější bylo počáteční odpočítávání! Víte co, takovéto „Připravte se na neopakovatelný zážitek… Zažijete neobyčejnou dimenzi za 10…9…8…“. Zažila jsem to teda už v našem 3D kině ve Zlíně, ale tohle bylo něco naprosto enormního a chtěla jsem, aby zrovna tohle přehrávali pořád dokola XDDD.

A šli jsme na Skyfall ^^. Přiznám se, jsem ostuda: Nikdy jsem neviděla ani jednoho Jamese Bonda. Takže možná vám bude znít mé hodnocení docela nepodstatné. Ale já si ten film naprosto užila! Naprosto úžasný film, ze kterého dýchá ten duch typických bondovek (i když jsem ani jednu neviděla… ale já to cítila… XD). Sice jsem v některých klidných pasážích usínala (podepsalo se brzké vstávání a únava z celého dne), ale konec byl naprosto úžasně napínavý, takže mě to naprosto probudilo. Takže kdo to neviděl, šup šup běžte se na to juknout! I když je James Bond zde poněkud starší chlapík, tak jistě vás svým neodolatelným šarmem okouzlí ^^.

A je tu druhý den! Odjíždímeee T.T Opět se mi z Prahy tak strašně nechtělo… Měli jsme kousek času a tak jsme si na nádraží zaskočili do obchodu, kde bylo všechno s Vánoční tématikou, koupili jsme si všechny klapky na uši a tím započala naše Vánoční nálada, které se pořád nemůžu zbavit XDDD.

A celá cesta domů byla taky vánoční!! XD Notovalo se s Vánočními písničkami a vlastně bylo celou dobu velmi veselo! Naprostý opak od jízdy do Prahy, kde všeci spali XD. Všechno se natočilo a je velmi zábavné to sledovat XD.

A naposledy se vám pochlubím s Hetalia Kalendářem, který jsem si zamluvila a na sraze vyzvedla ^^. Tento rok jsem neměla vůbec žádný kalendář na dveřích (tak jak jsem to měla ve zvyku), tak to příští rok chci napravit ^^. Opravdu se moc povedl, obrázky od autorů jsou moc povedené a jsem velmi potěšena, že jsem tam našla mou drahou dvojičku ^^. Když jsem se koukala na témata obrázků, co byli zadaná, tak jsem se děsila, že ani jednom nebudou. Ale naštěstí někdo byl tak hodný a dal je tam ^^.
A závěrem? Strašně bych chtěla poděkovat Týně, Klárce a Dominikovi, protože díky nim jsem si to v Praze naprosto náramně užila a nebyl by Hetaden takový jako byl ^^. Škoda teda, že odpadli někteří lidi, co měli jet s námi a těšila jsem se na ně, ale tak nedá se nic dělat T.T. Za počasí nikdo nemohl, chudák Rowan z toho byla taky smutná, že to vlastně pokazilo celej program a že si to nikdo neužil. Ale ba, užil!^^ Ale méně než jsem předpokládala no, ale to přece vůbec nevadí ^^. I tak mám naprosto parádní vzpomínky a příště jedu zas! ^^

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *